U niški Prekršajni sud stigle prve prijave gradskih inspektora - traže kažnjavanje zbog kršenja mera

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2020, 14:00

U niški Prekršajni sud stigle prve prijave gradskih inspektora - traže kažnjavanje zbog kršenja mera

Na dan kada republički inspektori zvanično mogu da počnu da kažnjavaju građane i privrednike koji se ne pridržavaju mera protiv širenja korone, Prekršajni sud u Nišu dobio je prve zahteve za pokretanje prekršajnih postupaka. Kažnjavanje traže gradski inspektori, a predsednik Suda kaže da je ukupno 14 prijava podneo Sekretarijat za inspekcijske poslove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prijava protiv sveštenstva zbog kršenja mera protiv korone na liturgiji u crkvi kraj Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2020

Zato što je u crkvi svete Petke u Rudaru kraj Leskovca bilo više od 10 ljudi, koliko je prema novim merama dozvoljeno u zatvorenom prostoru, a i većina vernika nije nosila maske, Odeljenje za inspekcijske poslove podnelo je prijavu. Kako kaže zamenik šefa ovog Odeljenja Srđan Stefanović, njihov...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.