U kovid bolnicama na jugu Srbije 625 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2022, 17:53

U kovid bolnicama na jugu Srbije 625 pacijenata

U poslednja 24 sata od posledica korone u Srbiji su preminula 63 pacijenta, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 625 pacijenata. Od ukupnog broja testiranih virus je potvrđen kod još 11.121 pacijenta. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.

Na Infektivnoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a trenutno leče 67 pacijenata, među njima i desetoro dece, dok ih je u novoj zgradi Kliničkog 83.

Kako navode iz te ustanove, na respiratorima je 9 osoba i one su u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 265 pacijenata.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 5 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz UKC-a.

U vranjskoj kovid bolnici na lečenju je 101 pacijent sa potvrđenim kovidom. U Leskovcu je 109 osoba hospitalizovano.

Prema podacima Ministarstva zdravlja u poslednja 24 sata testirano je 29.075 ljudi, a pozitivan test imalo je 11.121. Na lečenju je 4.526 pacijenata, a na respiratorima 181.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dva kovid pacijenta preminula u vranjskoj bolnici

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2022, 12:11

U poslednja 24 sata preminula su dva pacijenta vranjske kovid bolnice, gde se trenutno od korone leči 101 osoba. Prema podacima Zdravstvenog centra, kovid je potvrđen kod 82 Vranjanca, a testirano njih 145. Pozitivan nalaz dobila su i 23 deteta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.