U dve ulice na Paliluli sutra radovi, jedna bez vode, u drugoj moguć prekid

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 18:38

U dve ulice na Paliluli sutra radovi, jedna bez vode, u drugoj moguć prekid

U dve ulice u niškoj opštini Palilula sutra će biti radova na vodovodnoj mreži, zbog čega će deo domaćinstava u Ulici Branka Radičevića, a moguće i svi koji žive u Ulici Slobodana Penezića Krcuna, biti bez vode do 15 sati, najavljuju iz JKP Naissus.

Zbog intervencije na popravci vodovodne mreže u Ulici Branka Radičevića kod broja 1, ispred Gradske opštine Palilula, domaćinstva u delu te ulice od Gavrila Principa do raskrsnice sa Jug Bogdanovom biće bez vode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 8 do 15 sati, kažu u Vodovodu.

Radova će sutra biti i u Ulici Slobodana Penezića Krcuna kod broja 24 te je moguće da svi korisnici u toj ulici, kako obrazlažu iz Naissus-a, zbog osposobljavanja servisnog ventila, budu bez vode do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.