U centru Niša okupljeni poručuju - ovo je tragedija svih nas

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2023, 20:34

U centru Niša okupljeni poručuju - "ovo je tragedija svih nas"

Veliki broj Nišlija ispunio je večeras Trg kralja Milana, a okupili su se da odaju počast deci koju je 13-godišnjak ubio u beogradskoj osnovnoj školi i njihovom portiru. Čekaju u redu da zapale sveću i donose bele ruže. Jedna od njihovih poruka je - "ovo je tragedija svih nas".

Foto: Jelena Mišić Niš se večeras priključio brojnim gradovima u kojima su se građani okupili zbog jučerašnjeg ubistva u školi "Vladislav Ribnikar".

Na Trgu je mirno, okupio se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veliki broj ljudi i mnogo dece.

Čekaju u redu da zapale sveću i donose bele ruže - javlja novinar sa terena.

Njihove poruke koje su zalepili na ulazu u podzmeni prolaz su "Razgovarajte sa decom", "Solidarni sa porodicama ubijenih", kao i "Ovo je tragedija svih nas".

Foto: Jelena Mišić

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveće i bele ruže za ugašenu mladost: Na Trgu Krajine veliki broj Banjalučana odao počast žrtvama masakra u Beogradu (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Građani Banjaluke večeras su se okupili na Trgu krajine u velikom broju paleći sveće u počast stradalima u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Nišlije odaju poštu žrtvama u školi „Vladislav Ribnikar“

Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2023

NIŠ..Na Trgu kralja Milana Nišlije će se večeras u 20 sati okupiti da odaju poštu žrtvama u nemilom događaju u školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu...                           „ Roditelji razgovarajte sa svojom decom, slušajte ih, saznajte kakve probleme imaju,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.