Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2023, 21:00

Nišlije odaju poštu žrtvama u školi „Vladislav Ribnikar“

NIŠ

Na Trgu kralja Milana Nišlije će se večeras u 20 sati okupiti da odaju poštu žrtvama u nemilom događaju u školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

                           „ Roditelji razgovarajte sa svojom decom, slušajte ih, saznajte kakve probleme imaju, pomazite im da ih reše, sve je u porodici i roditelji su ti koji moraju da brinu i da se bore za svoju decu“, jedna je od poruka koja će biti upućena sa ovog skupa, kaže  >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << majka školarca koja će večaras biti na Trgu.

                          Ovim činom svi koji se okupe da bi zapalili sceće i ostavili cveće žele da poruče porodicama žrtava da učestvuju u njihovom bolu i da tuguju zajeno sa njima, ali im istovremeno pražaju i podršku.

                            „ Ovo se nije dogodilo samo u Beogradu već i u Vranju, Surdulici, svakom mestu u Srbiji, roditeljima svih školaraca. Porodicima koje su ostale brz svojih najmilijih sigurno će značiti da je sa njima i da je uz njih cela Srbija“, kazala je jedna majka.

                               Ona je dodala da su svi do sada verovali da je škola bila jedini sigurno mesto za decu, ali sada to više nije.

                               Roditelji pozivaju Nišlije da izađu večeras u 20 časova na centralni Trg i pruže podršku roditeljima nastradale dece iz Beograda. (kraj) VP/ SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.