U Srbiji 241 novozaraženi, u bolnicama u Vranju i Nišu 13 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2021, 17:26

U Srbiji 241 novozaraženi, u bolnicama u Vranju i Nišu 13 pacijenata

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra Niš hospitalizovano je ukupno 10 pacijenata, dok ih je u Kruševcu 33. Na lečenju u Vranju su 3 pacijenta i svima je potvrđen kovid. Prema podacima za poslednja 24 sata, u Srbiji je još 241 pacijent zaražen kovidom, a u tom periodu od posledica virusa jedna osoba je preminula.

Od ukupnog broja hospitalizovanih potvrđenih pacijenata, jedan je priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju - navodi se u saopštenju.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Srbiji ukupno hospitalizovano 338 obolelih kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, a na respiratorima je 11 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu deset pacijenata na bolničkom lečenju od korone , u Vranju tri

Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2021

NIŠ-VRANJE-KRUŠEVAC..U kovid objektima Kliničkog centra Niš (KCN) na bolničkom lečenju je 10 pacijenata, ali nijedan od njih nije na respiratoru, saopšeno je iz ove zdravstvene ustanove...U kovid bolnici u Kruševcu trenutno su hospitalizovana 33 pacijenata, a kod 23 je potvrđeno prisustvo virusa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.