U Nišu sutra Sajam koji spaja vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2022, 13:36

U Nišu sutra Sajam koji spaja vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima

Studentska organizacija AIESEC ponovo organizuje Sajam praksi i poslova "Career Days" - u sredu 12. oktobra od 10 sati u Naučno-tehnološkom parku u Nišu. Kažu da će tokom dana na Sajmu moći da se povežu vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

Satnica Sajma; foto: AIESEC Na Sajmu će mladima biti obezbeđene edukacije, intervjui za otvorene pozicije u firmama koje učestvuju, a moći će i da se upoznaju i predstave kompanijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Svih 13 partnerskih kompanija predstaviće se na početku dana, dok će kasnije biti održane edukativne radionice firmi Syncit Group, Johnson Electric i DualSOFT - najavljuju.

Očekuju da će više od 200 mladih, od 18 do 30 godina, iz Niša i okoline sutra moći da učestvuje na Sajmu, koji se na ovaj način organizuje treću godinu zaredom.

"Career Days" je Sajam koji organizuje AIESEC, za koji kažu da je globalna mreža koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo, u partnerstvu sa Naučno tehnološkim parkom u Nišu, a otvoren je sutra do 18:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počinje nova sezona Teatra Alpos - "Točkovi" ponovo na sceni

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2022

Nakon letnje pauze, ljubitelje pozorišne umetnosti u sredu, 12. oktobra od 20 sati na sceni Pozorišta lutaka u Nišu čeka novo izvođenje predstave Točkovi, Teatra "Alpos". Svi koji žele da se u 90 minuta smeju, plaču i iznenade, uživaće u ovom komadu prepunom obrta i neočekivanih raspleta,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.