Počinje nova sezona Teatra Alpos - Točkovi ponovo na sceni

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2022, 14:45

Počinje nova sezona Teatra Alpos - "Točkovi" ponovo na sceni

Nakon letnje pauze, ljubitelje pozorišne umetnosti u sredu, 12. oktobra od 20 sati na sceni Pozorišta lutaka u Nišu čeka novo izvođenje predstave Točkovi, Teatra "Alpos". Svi koji žele da se u 90 minuta smeju, plaču i iznenade, uživaće u ovom komadu prepunom obrta i neočekivanih raspleta, najavljuju iz Teatra.

Tekst je pisao Đorđe Milosavljević; foto: Alpos - Niš Komad "Točkovi" kroz niz samo naizgled nasumično spojenih likova nam predstavlja suštinu onog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ko smo i šta smo, navodi se u opisu.

Da li ceo život "glumimo" za druge ili zatvaranjem očiju pred samim sobom lakše podnosimo i pokušavamo da zaboravimo da smo licemerni, amoralni i samoživi? Delovanjem za "opšte dobro", kažnjavanjem "krivaca", samo ulepšavamo nimalo ružičastu sliku o sebi i stvaramo privid "običnih ljudi"? Koliko su likovi iz motela "Točak" ustvari mi, a da toga slučajno ili namerno nismo ni svesni? - piše u opisu.

Tekst je napisao Đorđe Milosavljević, režiju potpisuje Andrija Stojković, a uloge tumače Nemanja Dimitrijević, Dušan Ščepihin, Andrija Stojković, Nataša Ristić, Igor Ivanovski, Aleksandar Stevanović, Isidora Jovanović, Anđela Andrijević, Petar Ščepihin i Miroslav Krstić.

Ulaznice se mogu kupiti u Agenciji Travego, Koste Stamenkovića 5 - Niš (pored kafane Meze) ili na dan predstave u Pozorištu lutaka Niš od 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.