U Nišu remi bokserskih klubova Naissus i Vojvodina

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu remi bokserskih klubova Naissus i Vojvodina

U poslednjoj borbi, pred stotinak gledalaca u sali niške Osnovne škole "Miroslav Antić", odlučivalo se hoće li slaviti Vojvodina ili biti nerešeno, ali bokser Naissusa Darko Stanković nije podlegao pritisku i doneo je prvi remi svom timu u Bokserskoj ligi Srbije.

Niški klub je poveo bez borbe, pošto Saši Suljiću protivnik nije došao. Žestoka borba vodila se u drugom meču, pa je u drugoj rundi često bio prekidan. Na kraju, sudije su jednoglasno odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - pobeda gostujućeg borca Veljka Gligorića nad domaćinom Markom Simićem.

Isti scenario viđen je i u drugoj borbi, pošto je odlukom sudija Nenad Momirski savladao Bojana Veljkovića, pa je "Voša" povela sa 2:1 u pobedama. Predajom Mladena Pešića, već u prvoj rundi, reprezentativcu Srbije Petru Stošiću ponovo je rezultat bio izjednačen, ali je slavljem Boška Rauša nad Aleksom Mitićem gostujući sastav vratio prednost.

Kako Vojvodinin Sandro Polstan, kao i Naissusov Milan Opačić nisu imali rivale, poslednji meč, koji su boksovali Darko Stanković i Brajan Jovanović, odlučivao je hoće li gosti slaviti ili će ipak oba tima ostati i dalje bez pobede.

Odlična poslednja borba je viđena, a domaći bokser bio je daleko bolji u drugoj i trećoj rundi, te je slavio, za končanih 8:8.

Još jedno kolo ostalo je do kraja 2018. godine, a u njemu će Naissus ponovo biti domaćin i to Loznici, 29. decembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.