U Nišu otvorena Agencija za sprečavanje korupcije - protiv nekih lokalnih funkcionera se vode postupci

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Mar.2024, 20:06

U Nišu otvorena Agencija za sprečavanje korupcije - protiv nekih lokalnih funkcionera se vode postupci

Na inicijativu naše Gradske uprave, u saradnji sa direktorom Agencije za Sprečavanje Korupcije, Dejanom Damnjanovićem, danas je u Nišu otvorena Područna jedinica Agencije za sprečavanje korupcije, druga van Beograda.
Ova inicijativa predstavlja značajan korak u borbi protiv korupcije i primer decentralizacije u radu državnih institucija.
Otvaranjem ove Područne Jedinice, pružena mogućnost građanima Niša i okoline da se obrate i prijave svaki slučaj moguće korupcije.
Direktor Agencije za Sprečavanje Korupcije, gospodin Dejan Damnjanović, naglašava neophodnost redovnog podnošenja izveštaja o imovini od strane funkcionera kako prilikom preuzimanja funkcije, tako i pri napuštanju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.