U Nišu 7 novozaraženih koronom, u Vranju i Leskovcu bez novih slučajeva

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2021, 10:52

U Nišu 7 novozaraženih koronom, u Vranju i Leskovcu bez novih slučajeva

Od 158 testiranih osoba u Nišu sedam je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Jablaničkom i Pčinjskom okrugu nema novozaraženih.

U niške kovid ambulante juče su se javila 182 pacijenta - 58 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 124 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 18 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 89 laboratorijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << analiza - saopštavaju iz Doma zdravlja u Nišu.

Juče su u kovid ambulanti u Vranju obavljena 34 pregleda, od čega 24 prva. Nijedan od 34 antigenska testa nije bio pozitivan na virus korona. U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su dva pozitivna pacijenta, a prijema i otpusta nije bilo.

Prema poslednjim podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 137 osoba i nema pozitivnih rezultata.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ukupno 6 novozaraženih koronom u Nišu, Leskovcu i Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2021, 10:02

Od 149 osoba koje su juče testirane u Nišu četiri su pozitivne na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu jedan pacijent ima pozitivan nalaz, a u poslednja 24 sata ista situacija je i u Jablaničkom okrugu gde je virus zabeležen kod jedne osobe.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.