U 5 saobraćajki u Nišu 5 povređenih osoba, policija traga za vozačem koji pobegao sa mesta udesa

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 12:09

U 5 saobraćajki u Nišu 5 povređenih osoba, policija traga za vozačem koji pobegao sa mesta udesa

Na niškim ulicama juče se dogodilo 5 saobraćajnih nezgoda i isto toliko osoba je sa povredama prebačeno u Urgentni centar, potvrđuju iz policije. U dve nezgode oboreni su pešaci, 66- godišnja žena i 15-godišnja devojčica, a u tri udesa su se sudarili automobili. Učesnik jednog sudara, koji se dogodio na Bulevaru Nemanjića, pobegao je sa mesta nezgode i policija još traga za njim.

Na Bulevaru Nemanjića juče oko 16:30 su se sudarila dva automobila, a za vozačem jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od njih policija traga.

Dogodila se saobraćajna nezgoda između dva vozila, jedno je “opel” niških tablica kojim je upravljao muškarac 1982. godište, a drugo vozilo se nakon saobraćajne nezgode udaljilo sa lica mesta i za njim policija intenzivno traga. U ovoj nezgodi vozač "opela" prevežen je u urgentni centar - kažu iz policije.

Nezgoda se dogodila i u Ulici Stanoja Bunuševca na Paliluli, juče oko 16:50, i u njoj su učestvovali automobil marke “pežo” leskovačkih tablica, kojim je upravljao 21-godišnji mladić i auto marke “škoda” aleksinačkih tablica za čijim volanom je bio 57-godišnji muškarac, koji je nakon nezgode prevezen u urgentni centar.

Jedan putnik povređen je u udesu koji se dogodio oko 17:50 na raskrsnici put Doljevac-Niš i Njegoševe ulice.

Nezgoda se dogodila između dva vozila, jedno je automobil marke “tojota” kojim je upravljao muškarac 1941. godište i drugo vozilo marke “opel” kojim je takođe upravljao muškarac 2000. godište. Povrede je zadobio putnik iz opela, ženska osoba 1991. godište - kažu iz policije.

Oko 14:50 u Knjaževačkoj ulici je 37-godišnji muškarac automobilom marke “citroen” oborio je 66-godišnju ženu, koja je nakon nezgode sa povredama prebačena u Urgentni centar.

Povređena je i 15-godišnjakinja koja je takođe bila pešak, a na nju je na raskrsnici ulica Generala Milojka Lešnjanina i Vardarske naleteo “folksvagen” niških tablica za čijim volanom je bio 28-godišnji muškarac.

Kako saznajemo, svi povređeni su zadobili lakše telesne povrede, a iz policije navode da se utvrđuje uzrok svih nezgoda i da je o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.