Tužilaštvo ispituje slučaj olabavljenih šrafova na autu kojim se vozio ministar

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2021, 11:55

Tužilaštvo ispituje slučaj olabavljenih šrafova na autu kojim se vozio ministar

Iako su iz Ministarstva za brigu o porodici dva dana nakon posete ministra Ratka Dmitrovića Nišu saopštili da su po povratku za Beograd odvrnuti i olabavljeni šrafovi na službenom autu, iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva saopštavaju da je događaj prijavljen u ponedeljak, kada se ministar i zaputio u prestonicu. Naloženo je dodaju, da se obavi razgovor sa svim osobama iz vozila, te da im se dostavi izveštaj.

Za odvijene šrafove na službenim kolima "škoda superb", >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ministar Dmitrović kaže da se radi o pokušaju ubistva, a iz policije navode da preduzimaju sve mere i da intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti tog događaja.

Ministarstvu unutrašnjih poslova prijavljeno je da su na prednjim točkovima službenog vozila ministra za brigu o porodici i demografiji odvijeni šrafovi. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje se izjasnilo da im se dostavi izveštaj, što će biti i učinjeno – navode u policiji.

Iako iz policije novinarima Južnih vesti nisu dali odgovor kada je događaj prijavljen, iako je uobičajena praksa da navedu vreme prijave. Ipak, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu preciziraju da je dežurni tužilac obavešten u ponedeljak, 22. februara u popodnevnim satima.

Naloženo da se obavi razgovor sa svim licima, pa da se dostavi izveštaj. Dostaviće nam izveštaj tek kad prikupe sve te informacije – kažu iz Tužilašva.

Podsetimo, dva dana nakon što je ministar Dmitrović posetio Niš, iz Ministarstva na čijem je čelu su saopštili da su u povratku za Beograd na službenom autu primetili odvrnute i olabavljene šrafove na točkovima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.