Turizam i saobraćaj: Potpisan sporazum o saradnji u turizmu i saobraćaju

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jan.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turizam i saobraćaj: Potpisan sporazum o saradnji u turizmu i saobraćaju

Danas je na niškom aerodromu potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji Turističke organizacije Niša i JP „Stara Planina“ i JP „Aerodrom Niš“ i JP „Stara Planina“.

Potpisani ugovori doprinose povećanju broja turista u regionu i uzajamnoj promociji Niša i Stare planine, kažu Uroš Parlić iz TON-a i Vladimir Simović, v.d direktora JP „Stara Planina“.

Takođe, direktor aerodroma "Konstantin Veliki", Vladica Đurđanović navodi da će ovaj sporazum povećati broj putnika, pogotovo onih kojima je ovo krajnja destinacija, kao što su turisti i skijaši iz inostranstva u zimskoj sezoni.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Staroj planini neophodni inostrani turisti

Izvor: NiskeVesti.rs, 29.Jan.2016, 12:39

Na niškom aerodromu potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između JP „Aerodrom Niš“, JP „Stara Planina“, kao i između Turističke organizacije Niša i JP „Stara Planina“... Ovo bi trebalo da doprinese povećanom broju turista na Staroj Planini, koja bi se promovisala preko...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.