Tržnicina Maštovita povrćijada za niške mališane

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Okt.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržnicina "Maštovita povrćijada" za niške mališane

U ponedeljak 1. septembra, prvog dana Dečje nedelje, pod sloganom "Imam pravo da živim srećno i zdravo" u Dečjem centru, održana je "Povrćijada" kreativna radionica, na kojoj su niški mališani, pokazali svoje umeće i maštu stvarajući figure od povrća, koje je donirala JKP "Tržnica".

"Ovo je samo jedna od akcija, da našim najmlađima, na njihov dečji maštovit način, približimo ono što je zdravo, a to je svakako povrće, tako neophodno za njihovu ishranu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i rast", rekao je Goran Đorđević direktor JKP "Tržnica" i dodao, da će to preduzeće i dalje podržavati ovakve događaje.

Stvaranju maštovitih figurica od povrća, niškim mališanima, pomogli su njihovi roditelji i najbliži.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.