Trojica mladića tukla maloletnika u Nišu, jedan ga ubo nožem

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023, 16:45

Trojica mladića tukla maloletnika u Nišu, jedan ga ubo nožem

Zbog sumnje da su noćas tukli 17-godišnjaka u Nišu, kao i da ga je jedan od njih ubo nožem u leđa, uhapšena su trojica momaka, kažu iz policije. Maloletnik je zbrinut u Kliničkom centru, ima ranu grudnog koša, operisan je i trenutno stabilan, ali na aparatu za veštačko disanje.

Kako navode iz Policijske uprave, 22-godišnji Đ. M. se sumnjiči da je noćas, nakon kraće rasprave, fizički napao 17-godišnjaka i ubo ga nožem u leđa, dok su ga 25-godišnji T. S. i 21-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << M. Đ. udarali.

Maloletniku je, kako kažu iz Univerzitetskog kliničkog centra, nakon hitne dijagnostike, utvrđeno krvarenje u grudnom košu, pa je operisan.

Nakon operacije, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Prema rečima lekara, hemodinamski je trenutno stabilan i priključen je na aparat za veštačku ventilaciju - saopštavaju iz UKC-a.

Đ. M. se tereti za krivično delo teška telesna povreda, dok se T. S. i M. Đ. Terete zbog sumnje da su obavili krivično delo nasilničko ponašanje.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.