Troje lekara specijalista potrebno za stalno niškom Kliničkom centru

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2023, 17:34

Troje lekara specijalista potrebno "za stalno" niškom Kliničkom centru

Univerzitetski klinički centar u Nišu raspisao je oglas za posao u kome traži jednog specijalistu anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije za Kliniku za kardiohirurgiju, potom specijalistu abdominalne hirurgije koji će raditi na Klinici za digestivnu hirurgiju, kao i specijalistu interne medicine za Kliniku za gastroenterohepatologiju, a navode da će oni dobiti posao "za stalno" u ovoj ustanovi.

Troje lekara specijalista niškom Kliničkom centru potrebno je za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rad na pomenute tri klinike, na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.

Uslovi su, kako piše u oglasu, završen medicinski fakultet, položen stručni ispit, završena specijalizacija iz odgovarajuće grane medicine za koju se kandidat prijavljuje, kao i najmanje 3 i po godine radnog iskustva u zvanju doktora medicine.

Rešenjem v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, formiraće se Komisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos. Odabrani kandidati mogu biti pozvani na razgovor sa Komisijom a u cilju davanja predloga o izboru kandidata - takođe piše u oglasu.

Na osnovu izveštaja Komisije, konačnu odluku o prijemu ovih specijalista doneće v. d. direktora UKC Niš Zoran Perišić.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu UKC Niš, gde kandidati mogu videti i sve detalje o ovom oglasu za posao.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.