Tri fudbalska kluba sa juga Srbije čekaju protivnike u Kupu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri fudbalska kluba sa juga Srbije čekaju protivnike u Kupu

Izvlačenje parova 1/16 finala Kupa Srbije biće održano u utorak, 17. septembra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a u prvom od dva šešira su tri kluba sa juga Srbije - niški Radnički, Radnik iz Surdulice i Dinamo iz Vranja.

Dva superligaša i jedan prvoligaš sa "južne pruge" nalaze se u prvom šeširu gde su i beogradski klubovi Partizan, Crvena zvezda, Čukarički, Voždovac, Rad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Zemun, kao i Mladost iz Lučana, kruševački Napredak, Proleter i Vojvodina iz Novog Sada, subotički Spartak, Mačva iz Šapca i Bačka iz Bačke Palanke.

Potencijalni protivnici ovih timova su TSC iz Bačke Topole, Javor iz Ivanjice, Inđija, kragujevački Radnički, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Zlatibor, beogradski Sinđelić, kruševački Trajal, Budućnost iz Dobanovaca, Žarkovo, Novi Pazar, beogradski Teleoptik, Bratstvo 1946 iz Prigrevice, Trepča iz Zvečana, OFK Beograd i Vodojaža iz Grošnice.

Izvlačenje počinje u 13 sati.

Mečevi šesnaestine finala su na programu 25. septembra, dok će se osmina finala igrati 23. oktobra. Utakmice četvrtfinala su na programu 18. marta sledeće godine, a samo se u polufinalu igraju po dva meča - 8. aprila i 6. maja.

Finale je planirano za sredu, 24. maja naredne godine, a još nije poznato gde će biti igrano.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.