Tomislav Okičić novi dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Apr.2024, 14:13

Tomislav Okičić novi dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Nišu

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, univerzitetskoj ustanovi od izuzetnog značaja za oblast sporta i rekreacije, u petak je objavljeno da je profesor dr Tomislav Okičić izabran za novog dekana. Ova odgovorna dužnost profesor Okičić će obavljati u periodu od 1. oktobra 2024. godine do 30. septembra 2027. godine.
Profesor Okičić, dosadašnji prodekan za finansije i profesor vaterpola i plivanja, istaknuti je naučnik u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja. Ima bogato iskustvo u akademskom istraživanju i upravljanju. Njegov izbor za dekana Fakulteta predstavlja odličan izbor i doprinosi daljem razvoju obrazovanja i nauke u ovoj oblasti.
Dosadašnji dekan, profesor dr Milovan Bratić,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.