Testirano 108 korisnika Gerontološkog centra u Nišu, svi negativni na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020, 09:39

Testirano 108 korisnika Gerontološkog centra u Nišu, svi negativni na koronu

Kako je za RTS rekao direktor niškog Doma zdravlja Milorad Jerkan, juče je na virus korona testirano 108 korisnika Gerontološkog centra u Nišu i svi testovi su negativni.

Jerkan navodi da je Centar, koji je bio žarište u prvom talasu, sada siguran i bezbedan.

Oni su testirani nakon što je korona potvrđena pre nekoliko dana kod jednog od korisnika i jednog od zaposlenih.

Podsetimo, Gerontološki centar je bio veliko žarište korone u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << talasu. Klinički centar je u aprilu zbrinuo skoro 200 obolelih iz Gerontološkog centra, a prema podacima Tužilaštva 50 korisnika je preminulo. Uhapšen je i direktor ove ustanove jer nije, kako su rekli iz policije, preduzeo sve neophodne mere i radnje kako bi sprečio širenje zarazne bolesti COVID-19.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.