Tesni poraz niških boksera od vicešampiona Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tesni poraz niških boksera od vicešampiona Srbije

Iako su vodili, niški bokseri nisu uspeli da održe prednost i zabeleže trijumf na početku nove sezone Superlige. Loznica, domaćin ovog susreta i aktuelni vicešampion države u hali “Lagator” odneo je pobede u dve najteže kategorije i tako savladao Naissus sa 8:6.

Mladi evropski prvak Semiz Aličić izgubio je prvi meč od Bugarina koji brani boje Naissusa Darislava Vasileva. Na egal je vratio Nenad Jovanović, savladavši Nikolu Lazarevića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />Trijumfi reprezentativca Srbije Petra Stošića i još jednog Naissusovog Bugarina Kivana Ramia vratili su goste u povoljni položaj, pošto su poveli sa 6:2 protiv favorizovanih rivala.

Međutim, vicešampion države pokazao je da i u novoj sezoni ima iste, ako ne i veće ambicije. Prednost rivala smanjili su samim tim što Sandro Poletan u kategoriji do 81 kg nije imao protivnika. Izjednačenje je doneo trijumf Dragana Veljkovića nad Markom Docićem (6:6), a u poslednjem meču pobeda je dodeljena Luki Pratljačiću, pošto je sudija prekinuo njegov duel sa Milanom Opačićem.

Tako je duel završen sa 8:6 u korist domaćina, a u Naissusu poručuju da su bili blizu pobede.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.