Teška saobraćajna nezgoda na Trošarini, povređen tinejdžer

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2020, 20:25

Teška saobraćajna nezgoda na Trošarini, povređen tinejdžer

U popodnevnim satima, nedaleko od raskrsnice Bulevara Nemanjića i Žarka Đurića i pijace na Trošarini u Nišu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, prema rečima očevidaca, vozač “mini kupera” udario u drvo kraj puta. Za volanom je bio 19-godišnjak koji je u Urgentnom centru i životno je ugrožen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić (19) životno ugrožen, nakon što je autom udario u drvo na Bulevaru Nemanjića

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jun.2020

Kako su potvrdili u PU Niš, danas nešto pre 19 sati, na Bulevaru Nemanjića u blizini pijace na Trošarini, došlo je do teškog saobraćajnog udesa, kada je mladić, star 19 godina, vozeći “mini kuper” udario u drvo i parkirano vozilo kraj puta...Nakon intervencije vatrogasaca koji su ga izvukli...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.