Svi građani mogu da koriste javni prevoz u Nišu - maske i rukavice stvar izbora

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Maj.2020, 22:57

Svi građani mogu da koriste javni prevoz u Nišu - maske i rukavice stvar izbora

Nakon nekoliko preporuka i nedoumice, Gradski štab za vanredne situacije je na osnovu preporuke republičkog Kriznog štaba i procene trenutne epidemiološke situacije u Nišu doneo je preporuku da svi građani Grada Niša, a ne samo zaposleni, mogu koristi javni gradski prevoz.

"Preporučuje se građanima da poštuju preporuke epidemiologa i da nose zaštitne maske i rukavice.

Njihovo nošenje je stvar lične odgovornosti građana, a ne prevoznika, i nije uslov za korišćenje javnog prevoza", piše u zvaničnom saopštenju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo krenuo gradski prevoz - u autobuse mogu sve Nišlije, ne samo zaposleni

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2020, 10:44

U poslednji čas, veče pre ponovnog uvođenja javnog prevoza, Gradski štab za vanredne situacije u Nišu doneo je odluku da u autobuse mogu svi, a ne samo radnici. Ovo je rezultat preporuke Kriznog štaba Vlade na koji su apelovali predsednik Aleksandar Vučić i poverenica za ravnopravnost Brankica...

Nastavak na JužneVesti.com...

KRIZNI ŠTAB PRELOMIO: Maske i rukavice? Evo kako će se 21. juna ići na glasanje

Izvor: Kurir, 08.Maj.2020

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se preporuči da se na izborima 21. juna nose maske i rukavice, ali će sve biti na ličnoj odgovornosti glasača.

Nastavak na Kurir...

POČEO GRADSKI SAOBRAĆAJ U NIŠU U autobuse mogu svi, preporuka je da imaju maske i rukavice

Izvor: Blic, 08.Maj.2020

U Nišu je danas počeo sa radom i gradski saobraćaj na svim linijama, po letnjem redu vožnje. Gradski štab za vanredne situacije grada Niša doneo je preporuku da svi građani Niša, a ne samo zaposleni, mogu koristiti javni prevoz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.