Svečana sednica saveta za mlade

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Sep.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana sednica saveta za mlade

Povodom 1.septembra Dana mladih Niša u velikoj sali Skupštine Grada održana je svečana sednica saveta mladih kojoj su prisutvovali i gradonačelnik Niša Darko Bulatović,predsednik Skupštine Grada Niša Rade Rajković i brojni predstavnici mladih i nevladinog sektora.

Gradonačelnik Bulatović je u obraćanju mladima najpre čestitao dan  kojim grad ukazuje počast ovoj populaciji koja je itekako važan segment društva, jer predstavlja pokretačku snagu, ali i budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ovog grada i zemlje.

„Želimo da istaknemo vaš značaj i za Grad i za društvo u celini, ali ne želimo da se zadržimo samo na rečima već da konkretnim akcijama uz povećanu finansijsku pomoć pokažemo da nam je stalo do naših mladih naraštaja, rekao je gradonačelnik i najavio da će u periodu pred nama tokom kreiranja novog budžeta biti izdvojena značajno veća sredstva za organizacije i projekte mladih.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Obeležen Dan mladih

Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2017, 11:32

NIŠ..Povodom 1.septembra Dana mladih Niša u velikoj sali Skupštine grada održana je svečana sednica Saveta mladih, odnosno tribina na temu preduzetništva mladih...Sednici su prisustvovali gradonačelnik Niša Darko Bulatović,predsednik Skupštine Grada Niša Rade Rajković i brojni predstavnici...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.