Svako ostao pri svom stavu, na debati Zašto Nišu ide ovako dobro

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako ostao pri svom stavu, na debati "Zašto Nišu ide ovako dobro"

U okviru Nedelje parlamentarizma u Nišu je u organizaciji Media i reform centar Niš, održana debata “Zašto Nišu ide ovako dobro?”.

Po prvi put zajedno ali samo u istom prostoru, Smiljko Kostić, Goran Ćirić, Miloš Simonović bivši gradonalelnici Niša i aktuelni Zoran Perišić.


Zaključak je da su i pored konstruktivne i pristojne komunikacije četiri gradonačelnika ostala pri svom stavu, pre svega ističući ko je najviše "uradio" i doprineo gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nišu u svom mandatu.

Učesnici u debati i gledaoci nisu mogli da čuju odgovore na goruća pitanja, kao, zašto je toliko veliki porez na imovinu i plate, zatim razni dodatni nameti preduzetnicima, koji praktično onemugaćavaju poslovanje privatnog sektora. Zašto su plate na jugu Srbije najniže? Zašto nema pravih investitora, problem Parking servisa, nesređenih ulica i jedno od najbolnijih pitanja, a to je partijsko zapošljavanje, kome su svedočili sva četiri gradonačelnika, a koje ni dan danas ne jenjava. Nije se čuo ni odgovor da li poslanici iz Niša imaju bilo kakav uticaj u Beogradu ili su samo partijski vojnici...

Stara priča naših političara, kako je uvek kriv onaj koga su nasledili i da za rešavanje samo tih problema treba mnogo vremena i sl.

U svakom slučaju pohvala za Media i reform centar, za ideju i realizaciju debate, u okviru Nedelje parlamentarizma.

Ovo je samo jedana epizoda u seriji dešavanja i aktivnosti kojima se pokreće dijalog o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima.

Debatu je vodio Zoran Zoza Marjanović

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Gradonačelnici pokušali da odgovore zašto Nišu ide „ovako dobro“

Izvor: juGmedia, 23.Okt.2015

NIŠ – Zašto Nišu ide „ovako dobro“? Na to pitanje su, u debati koja je večeras u Medija i reform centru održana u okviru „Nedelje parlamentarizma“ odgovarali bivši i aktuelni gradonačelnik Niša – Goran Ćirić, Smiljko Kostić, Miloš Simonović i Zoran Perišić...Aktuelni gradonačelnik...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.