Studenti i profesori PMF-a počistili dvorište i zasadili 100 sadnica

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2023, 21:23

Studenti i profesori PMF-a počistili dvorište i zasadili 100 sadnica

Studenti i profesori Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu posadili su preko 100 sadnica drveća, žbunja, cveća i očistili dvorište te ustanove. Oni se, kako kažu, nadaju da će biti primer drugima da i oni očiste svoja dvorišta.

U saradnji sa Javno komunalnim preduzećem Medijana, u akciji “Sredimo dvorište PMF-a” učestvovali su studenti, profesori i svi ostali ostali zaposleni. Sa Fakulteta kažu da je oko 90 ljudi učestvovalo u akciji, a više od polovine njih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bili su studenti, na šta su posebno ponosni. Svi zajedno su farbali ogradu, čistili dvoriše i oplemenili ga novim sadnicama.

Dvorište je očišćeno od otpada i posađeno je preko 100 sadnica drveća, žbunja, perena i sezonskog cveća - kažu sa PMF-a.

Akcija sređivanja dvorišta i uređenja bašte je održana u subotu, 10. juna, a sa Fakulteta najavljuju nove kvalitetne akcije gde će studenti uživati u druženju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Studenti PMF-a pokrenuli akciju „Sredimo dvorište PMF-a“

Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2023, 10:49

NIŠ..Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Nišu i profesori ove visokoškolske ustanove ne čekaju da se neko pobrine o njihovoj životnoj sredini. Odlučili su da se sami postaraju da njihovo dvorište izgleda lepše a mesto na kome provode dobar deo svojih studija odmarajući između...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.