Streličari iz Niša osvojili zlatnu i srebrnu medalju na turniru u Kikindi

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 14:17

Streličari iz Niša osvojili zlatnu i srebrnu medalju na turniru u Kikindi

Drugi po redu "Ludaja kup" u streličarstvu održan je u Kikindi, na kome je učestvovalo dvoje takmičara iz Niša i oboje su se turnira vratili sa medaljama. U konkurenciji kadetkinja Danica Nikolić je osvojila srebrnu medalju, dok je u seniorskoj konkurenciji zlato pripalo Dejanu Stojanoviću.

Na turniru je učestvovalo preko 100 takmičara u različitim konkurencijama, a radost Streličarskom klubu Niš prvo je donela kadetkinja Danica Nikolić, koja je posle kvalifikacionog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dela turnira bila ubedljivo prva, ali je u finalnom meču eliminacija poražena rezultatom 6:4, pa je morala da se zadovolji srebrnom medaljom.

U klubu su zadovoljni postignutim rezultatom svoje mlade nade, a razloga za još veći ponos imaju u vidu Dejana Stojanovića koji je u konkrenciji "goli luk", osvojio prvo mesto u kvalifikacijama, a onda pobedio i sve svoje protivnike u sistemu eliminacije i tako došao do zlatnog odličja.

Ovo je inače bio poslednji turnir pred Državno prvenstvo Srbije koje se održava naredna dva vikenda. Sledeće nedelje će se u Temerinu boriti mlađe kategorije i veterani, dok će se nedelju dana kasnije u subotici održati Seniorsko državno prvenstvo, a na oba prvenstva svoje takmičare imaće i Streličarski klub Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.