Stota medalja plivačice iz Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Dec.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stota medalja plivačice iz Niša

Na državnom prvenstvu u sihronom plivanju nišlijka Jovana Petrović iz kluba Sirene, osvojila je dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Time je broj medalja koje osvojila premašio stotinu.


Jovana Petrović je osvojila više od stotinu medalja na takmičenjima širom sveta od Češke do Egipta. Višestruki je državni prvak, a najdraži joj je nastup za reprezentaciju Srbije na svetskom prvenstvu u Barseloni.

Pred takmičenja, Jovana je u bazenu po pet sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Mora u teretanu, na balet i gimnastiku.

Jovana se takmiči već 17 godina, od svoje 7. godine. Sada znanje prenosi mlađim takmičarkama iz kluba Sirena. Među njima traži buduće šampione.

Jovana kaže da je u sinhronom plivanju ostvarila sve svoje snove, osim jednom. Želi da boje svoje države brani na najprestižnijem takmičenju, Olimpijskim igrama.

RTS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.