Stanari ulice Maksima Gorkog, pored parkinga i igrališta dobijaju izlaz na ulicu Vojvode Mišića

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Mar.2024, 18:58

Stanari ulice Maksima Gorkog, pored parkinga i igrališta dobijaju izlaz na ulicu Vojvode Mišića

U saradnji sa stanarima ulice Maksima Gorkog u Nišu, gradske vlasti su preuzele inicijativu da obnove deo parkinga i sportsko igralište u međublokovskom prostoru koji je bio u lošem stanju. Novi parking je sada posipan tucanikom, a takođe su postavljeni i podzemni kontejneri, odgovarajući na zahteve sugrađana.

Dodatno, stanari će dobiti i izlaz na ulicu Vojvode Mišića, što će značajno olakšati njihovu vezu sa glavnim gradskim saobraćajnicama.

Ovaj korak predstavlja napor gradskih vlasti da odgovore na potrebe građana, pružajući im bolje uslove za život i pokretnost.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.