Stanari izgorelih stanova u Rasadniku dobijaju smeštaj u gradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Sep.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari izgorelih stanova u Rasadniku dobijaju smeštaj u gradu

Kako je izjavio gradonačelnik Niša Drako Bulatović, ubrzano se završavaju pripreme gradskih stanova u koje će se useliti stanari izgorele zgrade u požaru u naselju Rasadnik.

Radi se o petnaest porodica kojima su stanovi izgoreli ili su oštećeni. Za njih je pronađen adekvatan smeštaj u stanovima koji su u vlasništvu grada Niša.

Useljenje se očekuje već ovog vikenda, rekao je Bulatović i dodao, "Nadam se da su porodice kojima pružamo pomoć zadovoljne. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Vrlo je bitno da građani vide da smoisključivo u njihovoj službi i da brinemo, posebno o onima kojima je pomoć neophodna".

Nije precizirano koju su tačne lokacije tih stanova, ali saznajemo da je to gradsko jezgro od Palilule pa do naselja "Ratko Jović".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.