Srušila se ljuljaška na igralištu u Nišu, građani kažu umalo pala na decu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021, 17:22

Srušila se ljuljaška na igralištu u Nišu, građani kažu umalo pala na decu

Samo jedan dodir rukom bio je dovoljan da se sruši ljuljaška oko koje su se pre toga deca igrala, svedoči Nišlijka koja je u to vreme bila sa trogodišnjom ćerkom na igralištu parku između vojnih zgrada, u blizini Starog groblja i Fakulteta zaštite na radu i DIF-a.

Deo mobilijara na igralištu, kako objašnjava, pao je danas oko 12 sati, a tragedija je, ističe, srećom izbegnuta.

Metalna šipka ljuljaške koje je pala nije nikog povredila, ali je taj događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sve okupljene uplašio, te su zabrinuti za bezbednost dece koja u taj park dolaze da se igraju.

Na moje oči se srušilo, sreća nema povređenih. Bila sam sa trogodišnjom ćerkom, naišla je i baka sa unukom od 2 i po godine, koja je rukom pošla da se pridrži na jednu stranu i to je bilo dovoljno da se ljuljaška sruši, neposredno pre toga su devojčice trčkarale oko ljuljaške - priča građanka.

Kako ističe, još se nije obratila nadležnima za odgovore u vezi sa padom ljuljaške, ali se nada da će neko reagovati.

Do odgovora su pokušali da dođu novinari Južnih vesti, ali se na telefonske pozive nisu javljali ni predsednik Opštine Palilula, ni direktor JKP Mediana, preduzeća koje je zaduženo za održavanje mobilijara, te su im pitanja poslata mejlom i odgovori se očekuju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.