Srpska liga: Sinđelić savladao Budućnost, Radnički poražen u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2023, 12:08

Srpska liga: Sinđelić savladao Budućnost, Radnički poražen u Pirotu

U derbiju 9. kola Srpske lige Istok, u duelu niških ekipa, bolji od popovačke Budućnosti bio je Sinđelić koji je pobedio rezultatom 2:1. Od ekipa sa juga pobedu je zabeležila još samo Žitorađa.

Sva tri gola na stadionu u Durlanu viđena su u drugom poluvremenu - poveo je Sinđelić golom Ajdarevića u 55. minutu, Miletić je u 78. minutu izjednačio rezultat, a pobedu domaćinu u 87. minut doneo je golom Topalović.

Radnički iz Pirota >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poražen je na domaćem terenu od ekipe Meševa (1:2) i tako se udaljio od prvoplasiranog Trajala i borbe za viši rang, a poraz je zabeležila i Vlasina na gostovanju u Knjaževcu (3:2).

Pobedom nad Pčinjom iz Trgovišta (2:0), ekipa Žitorađe se pomerila sa dna tabele i došla do važna tri boda u borbi za ostanak.

U narednom kolu Sinđelić će gostovati prvoplasiranom Trajalu, pirotski Radnički će dočekati Jagodinu koja se nalazi na 2. mestu na tabeli, dok će Budućnost dočekati Borac iz Paraćina.

Vlasina i Pčinja igraju na domaćem terenu sa ekipama Dunava i Timočanina, a Žitorađa gostuje u Paraćinu gde je očekuje meč sa ekipom Jedinstva.

Trajal vodi trku za Prvu ligu; foto: printskrin

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.