Srbiji potrebni kvalitetni lokalni onlajn mediji

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji potrebni kvalitetni lokalni onlajn mediji

"Slavko Ćuruvija" fondacija sprovodi istraživanje o potrebama lokalnih onlajn medija u Nišu i na teritoriji cele Srbije, kao i problemima s kojima se ti mediji suočavaju i o načinima na koje bi moglo da im se pomogne.

Jedan od strateških ciljeva Fondacije je podrška razvoju lokalnih i onlajn medija. Detaljni podaci o uslovima u kojima radite su nam neophodni da bismo u budućnosti na kvalitetan način planirali naše programe konkretne podrške i pomoći namenjene >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << upravo vama. Osim toga, statistički podaci koje dobijemo biće predstavljeni javnosti na jesen 2016.

Istraživanje je podržano od strane Misije OEBS u Srbiji, a u okviru projekt a„Gaining a Digital Edge: Freedom of Expression“ koji finansira delegacija Kraljevine Holandije pri OEBS-u.

Predmet istraživanja su organizacione, profesionalne, materijalne, pravne, bezbednosne i druge potrebe i problemi onlajn medija.

Istraživanje će biti sprovedeno u dve faze. Prva faza je upitnik koji je pred vama. Na osnovu rezultata upitnika odabraćemo nekoliko medija koje ćemo posetiti, da bismo stekli dublji uvid u njihove konkretne probleme.

Iako ovaj upitnik nije kratak, molimo vas da odvojite vreme i popunite ga do kraja, jer moramo zaista razumeti situaciju u kojoj se nalazite, da bismo znali kako da vam pomognemo.

U upitniku postoje pitanja koja su označena kao obavezna i ona koja to nisu. Zbog statističke obrade neophodno je da odgovore na neka pitanja dobijemo od svih učesnika ankete. Ukoliko na neka od neobaveznih pitanja ne umete ili ne želite da odgovorite, jednostavno ih preskočite.

Podaci koje ste uneli u upitnik, uključujući i podatke o vašem identitetu, biće poznati samo zaposlenima u Fondaciji koji su angažovani na ovom projektu. To je neophodno da bismo istraživanje sproveli onako kako je planirano. Ni vaš identitet, niti podaci koje ste uneli, neće biti otkriveni osobama izvan Fondacije, osim zbirno, u obliku statističkih podataka.

Upitniku možete pristupiti ovde.

Krajnji rok za popunjavanje upitnika je ponedeljak 4. jul 2016. godine.

Za sva dodatna objašnjenja i informacije možete se obratiti Tamari Skrozzi (mejl: tamara@slavkocuruvijafondacija.rs, telefon: 0641322430).

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.