Spremite kišobrane ponovo, do srede oblačno sa kišom i nepogodama

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jul.2020, 10:46

Spremite kišobrane ponovo, do srede oblačno sa kišom i nepogodama

Danas će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i u većini mesta malo svežije, ali i dalje toplo vreme. U Nišu i na jugu Srbije u toku prvog dela dana sunčano.

Ponegde se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, lokalno veća količina padavina za kratak vremenski period, grad, u zoni pljuska jak vetar.

Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 27 do 30, na jugu i istoku i do 33 stepena.

RHMZ upozorava >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na lokalnu pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina od oko 20 litara po metru kvadratnom u periodu do 3 sata sa verovatnoćom od 90 odsto. Maksimalna dnevna temperatura oko 32 stepena.

Do utorka promenljivo oblačno vreme mestimačno s kišom, pljuskovima s grmljavinom, ponegde kratkotrajne vremenske nepogode. Od srede stabilizacija i pretežno sunčano vreme.

U subotu i nedelju maksimalna dnevna temperatura 27 stepeni, u ponedeljak 29, u utorak 30.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.