Sportski vikend u Nišu - polufinale plej-ofa stonotenisera, brojni porazi niških ekipa

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 13:51

Sportski vikend u Nišu - polufinale plej-ofa stonotenisera, brojni porazi niških ekipa

Težak vikend je iza brojnih sportskih timova iz Niša, retki su zadovoljni učinkom prethodnih dana, a sigurno su najsrećniji stonoteniseri Železničara koji su u jednom danu sa dva pobede obezbedili plasman u polufinale plej-ofa Superlige. Na dobrom putu je da to ostvare i takmičarke Stonoteniskog kluba Josip Kolumbo, a poraze su pretpreli fudbaleri Radničkog, rukometašice Naise, odbojkaši Niša, košarkašice Studenta i fudbalerke Mašinca u najvišim rangovima.
Radnički pretrpeo četvrti poraz u nizu; foto: Jelena Mišić Radnički je pretrpeo četvrti poraz u nizu - u nedelju uveče izgubio je od Napretka u Kruševcu (1:0) u meču u kom mu je...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.