Soba Radosti u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Dec.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Soba Radosti" u Nišu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, otvoriće danas u Nišu “Sobu radosti” u Zavodu za vaspitanje dece i omladine.

Otvaranju će prisustvovati generalni direktor kompanije „Koka-Kola Helenik” Aleksandar Ružević i direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Niš, Goran Stamenković, saopštilo je Ministarstvo.

U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Koka-Kola >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je preuredila po jednu prostoriju u 10 domova za decu bez roditelja, u kojima će deca imati priliku da se druže i čitaju.

U svakoj od preuređenih prostorija su police koje se popunjavaju knjigama sakupljenim tokom „Novogodišnjeg humanitarnog Koka-Kola karavana”, a koje su donirali građani i učenici širom Srbije.

Akciju su podržali izdavačka kuća „Laguna”, kompanije „Canon” i „DexyCo”, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu otkriveno 36 odsto radnika "na crno"

Izvor: Akter, 28.Dec.2015

Vanrednim inspekcijskim nadzorom u Nišu otkriveno je 36 odsto radnika na crno i četiri neregistrovana privredna subjekta, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja..Kako se navodi u sopštenju, prilikom vanrednih nadzora u oblasti radnih odnosa, inspektori...

Nastavak na Akter...

Otvorena "Soba radosti" u Zavodu za vaspitanje dece u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2015

U Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Nišu danas je svečano otvorena "soba radosti", koja je opremljena i preuređena u sklopu novogodišnjeg humanitarnog Koka-kola karavana...Zahvaljujući donatoru Koka-koli, koja je u 10 institucija "život dece učinila malo lepšim, obojenim i koja je unela...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.