Službenica banke u Nišu lažnim potpisima skidala novac klijenata i zaradila više od 200.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2021, 17:26

Službenica banke u Nišu lažnim potpisima skidala novac klijenata i "zaradila" više od 200.000 evra

Policija je uhapsila 46-godišnju Nišlijku zbog sumnje da je u periodu od 2010. do 2021. godine radeći kao kooridinator u jednoj banci u Nišu nekoliko puta vršila neovlašćene isplate i transfere sa deviznih računa pet klijenata falsifikujući njihov potpis. Pritom im je izdavala fiktivne račune da su novac ponovo ostavili na štednju. Na taj način je pribavila oko 212.366 evra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UHAPŠENA RADNICA (46) BANKE U NIŠU: Godinama potkradala klijente - pribavila oko 212.366 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021

Ona se sumnjiči da je učinila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti...Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije niške policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su radnicu jedne banke D. Ć. (46) zbog sumnje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.