Slobodan Milošević dobija spomen-sobu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2023, 14:48

Slobodan Milošević dobija spomen-sobu u Nišu

Nekadašnjem predsedniku SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću biće otvorena spomen-soba u sredu, 13. decembra od 13:30 u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Nišu. Otvaranju će prisustvovati i njegov unuk Marko Milošević.

Kako je najavljeno, spomen-soba biće otvorena u prostorijama gradskog odbora SPS-a, a uz predsednika niškog SPS-a Igora Novakovića, svečanom otvaranju prisustvovaće i unuk Slobodana Miloševića i treći na izbornoj listi Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dačić - Premijer Srbije Marko Milošević.

Podsetimo, spomen-soba biće otvorena godinu dana nakon što je sekretar Gradskog saveta Socijalističke omladine Niša Nikola Cvetković izjavio da Slobodan Milošević, kao patriota i državnik zaslužuje svoju ulicu u Nišu, a ne Zoran Đinđić.

Inače, kako je utvrdio srpski sud, Slobodan Milošević označen je kao nalogodavac ubistva Ivana Stambolića i atentata u Budvi na Vuka Draškovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Slobodan Milošević dobija spomen sobu u niškom SPS

Izvor: Danas, 12.Dec.2023

Slobodan Milošević, nekadašnji predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije, dobiće spomen sobu u sredu 13. decembra u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Nišu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.