Slava GO Medijana - nagrađena humanost u vreme vanrednog stanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Okt.2020, 20:50

Slava GO Medijana - nagrađena humanost u vreme vanrednog stanja

Gradsko dobrovoljno vatrogasno društvo, „Kik boks klub“ Niš i Omladinski tim za vanredne situacije „Aktilum“, kao i Firma „Fjučers Forvard“ iz Niša, dobitnici su Dukata – najvišeg priznanja Gradske opštine Medijana koje se tradicionalno uručuje na dan opštinske slave Sveta Petke.

Oni su nagrađeni za nesebičan volonterski rad tokom vanrednog stanja i veliku pomoć pruženu u radu Kriznog štaba ove opštine, usled pandemije Kovida 19.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << humanost pruženu građanima Gradske opštine Medijana i Niša tokom vanrednog stanja Medijaninu Blagodarnicu dobili su:  Kafe „Kutak plus“ i „Kutak 4“,  Ketering „Gurmanluk“,  SZR „Kiki kore“, svi iz Niša i  Restoran „Marjan“  iz Draževca kod Aleksinca.

-Vreme korone promenilo je naše navike i namere, ali, tradiciju ne smemo da zaboravimo. Moramo je održati isto onako kako smo se održali u vreme vanrednog stanja i kako ćemo, siguran sam opstati i u narednom periodu, rekao je uručujući priznanja prvi čovek niške Medijane Nebojša Kocić, i naglasio: - Danas zahvaljujemo hrabrima i velikodušnima koji su upravo u vreme kada su nam bili najpotrebniji danonoćno pomagali građanima Niša. Malim znakom pažnje izržavamo veliku zahvalnost na svemu što su činili za Nišlije, Medijanu, Grad Niš, pa samim tim i našu državu Srbiju, rekao je Kocić.

Slava najveće niške opštine obeležena je uz poštovanje epidemioloških mera usled Kovida 19, u prisustvu gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski, predstavnika gradskih opština i rukovodstva Medijane. Slavski kolač presekao je Njegovo Preosveštenstvo, vladika niški Arsenije, sa sveštenstvom niške Eparhije, uz želju da narednu slavu najveća niška opština proslavi u Svetosavskom domu, uz mnogo zvanica, kako je inače bilo ranijih godina.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.