Skandal: Sajam preduzetništva NIŠSPRED 2017 navodno odložen zbog velikog intresovanja?

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Sajam preduzetništva "NIŠSPRED 2017" navodno odložen zbog velikog intresovanja?

Sajam preduzetništva "NIŠSPRED" 2017 je odložen usled velikog interesovanja, a kratkog roka za prijavu i pripremu izlagača za sajamski nastup sajam preduzetništva, piše na zvaničnom sajtu oragnizatora, beogradske firme Naš sajam DOO.

Preduzetnici iz Niša tvrde drugačije.


Privrednici, preduzetnici i zanatlije bili su neprijatno iznenađeni kada su juče u toku dana saznali da se "NIŠSPRED , odlaže verovatno za septmbar mesec, zbog kako kažu iznenadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << otakazivanja organizatora i to dan pred otvaranje u niškoj hali Čair.

Prarvi razlog je potpuno u suprotnosti od zvaničnog objašnjenja oraganitaora, odnosno za učešće na sajmu prijavio se mali broj izlagača, a na to je uticala cena zakupa štanda koja je iznosila i do 300 evra, kaže naš izvor?!

Zvanično objašnjenje oraganizatora na:  http://www.nassajam.rs

Sajam je trebalo da se organizuje u cilju promocije i realizacije novih ulaganja u privredu regiona. Na oko 1800 m² izložbenog prostora, svoje proizvode i poslovne ideje predstaviće zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, razna udruženja preduzetnika, turističke, ugostiteljske i druge organizacije privatnog i javnog sektora, marketing agencije, holding kompanije, lokalne samouprave, itd..

Pokrovotelj sajma i suorganizator je GO Pantelej.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.