Šest osoba povređeno u teškom udesu u Grdeličkoj klisuri

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba povređeno u teškom udesu u Grdeličkoj klisuri

U sudaru kombija, dva vozila i motora na pola puta između Grdelice i Predejana danas oko 13:30 teže je povređeno 6 osoba, potvrđeno je "Južnim vestima“.

U leskovačkom Urgentnom centru nam je rečeno da su svi povređeni, od kojih su neki radnici na Koridoru 10 iz udesa kod mesta zvanog Palojce zbrinuti, a da je jedan od njih u kritičnom stanju.

U toku su snimanja svih povređenih i pravo stanje pacijenata će se znati uskoro. Izvesno je da ćemo jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od njih morati da uputimo u niški Klinički centar – kaže načelnik Urgentnog centra Milan Stojković.

Uzrok udesa u kome je najverovatnije učestvovalo još nekoliko vozila zasad nije poznat, uviđaj je u toku, a auto-put između Grdelice i Predejana je trenutno zatvoren za saobraćaj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES U GRDELIČKOJ KLISURI: 7 radnika povređeno u sudaru kombija i automobila

Izvor: Kurir, 22.Jun.2016

...Do nesreće je došlo oko 1320, a lakše povrede zadobio je Dragan Arsić (30), koji je rekao Beti da su ljudi u kombiju čuli jak udarac sa bočne strane i da su pomagali jedan drugome dok Hitna pomoć nije stigla..Arsić, kome je danas rodjendan, kaže da ga je "Bog sačuvao" i da je Hitna pomoć...

Nastavak na Kurir...

Sudar kod Predejana, šest povređenih

Izvor: RTS, 22.Jun.2016

Povređeno je šest osoba u sudaru tri automobila na auto-putu u Grdeličkoj klisuri, kod sela Palojca. U jednom od vozila bila su četiri radnika češke firme koja izvodi radove na Koridoru 10. . Načelnik službe urgentne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.