Šest miliona dinara za uklanjanje divljih deponija u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Mar.2024, 11:18

Šest miliona dinara za uklanjanje divljih deponija u Nišu

U nastojanju da unapredi zaštitu životne sredine i suzbije nelegalno odlaganje otpada, grad Niš je dobio značajnu podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine. Zamenica gradonačelnice Niša, Dušica Davidović, potpisala je ugovor vredan šest miliona dinara sa ministarkom Irenom Vujović za realizaciju projekta "Zeleno i čisto".
Ovaj projekat, koji će se sprovoditi tokom 2024. godine, ima za cilj da prevencijom nelegalnog odlaganja otpada i njegovim efikasnim uklanjanjem doprinese očuvanju životne sredine u niškom regionu. Pored finansijske podrške Ministarstva, Grad će dodatno doprineti sa 1,5 miliona dinara.
Javni konkurs za projekte iz oblasti zaštite životne sredine privukao je veliku...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.