Sergej Ćetković peva Nišlijama (VIDEO)

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Maj.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković peva Nišlijama (VIDEO)

Crnogorski pop pevač Sergej Ćetković nakon tri godine kreće na regionalnu turneju "Moj svijet" koja će trajati do Nove godine, među prvim gradovima koje će obići je Niš. Koncert na Letnjoj pozornici planiran je u petak 17. juna od 21 sat.

Da pop pevač Ćetković dolazi u Niš, pokazuju i brojni bilbordi po gradu koji najavljuju niški koncert. Nakon tri godine pauze Sergej počinje regionalnu turneju "Moj svijet" koja će trajati do kraja ove godine.
Sergej će održati >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << koncerte u svim većim gradovima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i drugim republikama bivše Jugoslavije.
Koncert Sergeja Ćetkovića biće održan na Letnjoj pozornici u petak 17. juna od 21 sat.  




Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Sergej Ćetković nastupa u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Maj.2016

Popularni pevač Sergej Ćetković u okviru turneje "Moj svijet", održaće koncert na Letnjoj pozornici 17. juna...Sergej Ćetković nastupiće na Letnjoj pozornici (Tvrđava) u petak 17. juna od 21 sat...U okviru turneje Ćetković će pored Srbije, održati koncerte i u zemljama bivše Jugoslavije

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.