Sedmoro povređenih u udesu na auto - putu kod Niša, učestvovalo i vozilo policije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jun.2023, 13:55

Sedmoro povređenih u udesu na auto - putu kod Niša, učestvovalo i vozilo policije

Jutros nešto pre 3 sata u saobraćajnom udesu na auto - putu Beograd Niš kod Donje Trnave, sedmoro ljudi je povređeno. U udesu su učestvovala tri vozila od kojih i vozilo policije, saopšteno je iz PU Niš.

Pored policije učestvovala su i dva automobila, francuskih i nemačkih registarskih oznaka.

Među povređenima je tročlana porodica poreklom iz Bugarske, otac majka i tri deteta i dva muškarca iz drugog vozila, od kojih je jedan policijski službenik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
„S. C star 35 godina, zadobio je prelom jednog rebra sa desne strane i manje kontuzione povrede pluća, bez indikacija za hirurško lečenje i upućen u matičnu ustanovu ZC Prokuplje. N. M. star 34 godine, zadobio je fractura kosti desnog stopala, manja kontuzija gornjeg reznja levog plućnog krila, lokalno nagnječenje potiljacno levo. Pušten je kući na dalje lečenje. Dečak N. N. 10 godina star ima prelom nadlakatne kosti u srednjem delu sa dislokacijom i manjom linijom preloma čašice levog kolena. Dečji hirurg indikovao je prijem na Kliniku za dečiju hirurgiju, ali je majka odbila i potpisala se da ne želi hoslitalizaciju i odvela ga na dalje lečenje u Bugarsku.

Otac, N. K. star 32 godina ima nagnječenje mekih tkiva poglavine sa delimičnim rascepom istih. Odbio dalje, lečenje i krenuo put Bugarske sa porodicom“, potvrđeno je iz UKC Niš.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.