Savet za štampu u Nišu o pristiglim žalbama na (ne)korektne medije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Mar.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet za štampu u Nišu o pristiglim žalbama na (ne)korektne medije

Komisija za žalbe Saveta za štampu razmatrala je u Nišu šest žalbi pristiglih u prethodnih mesec dana, koje se uglavnom odnose na kršenje autorskih prava i neistinitost informacija.

Niška Komisija za žalbe Saveta za štampu razmatrala je šest žalbi pristiglih u prethodnih mesec dana. Žalbe se, uglavnom, odnose na kršenje autorskih prava i neistinitost informacija.

Na prvoj javnoj sednici van Beograda studenti žurnalistike i prava u Nišu kao i novinari >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mogli su da se upoznaju sa radom Saveta za štampu, koji nadzire poštovanje novinarskog Kodeksa i rešava žalbe, onih koji su povređeni objavljivanjem određenih sadržaja.

RTS, Južna Srbija Info

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.