Saša Knežević novi dekan Pravnog fakulteta U Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 09.Feb.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Knežević novi dekan Pravnog fakulteta U Nišu

Za dekana Pravnog fakulteta izabran je profesor dr Saša Knežević, redovni profesor, dok su novi prodekani dr Slaviša Kovačević, docent i dr Maja Nastić, docent.

Njegov protivkandidat je bio Nebojša Ranđelović ali je Knežević od potrebnih 28 glasova za izbor dobio čak 30.
Dr Saša Knežević za redovnog profesora za užu krivičnopravnu naučnu oblast na Pravnom fakultetu u Nišu izabran je 2012. godine.
Opširnije na JugMedia.info

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Saša Knežević izabran za dekana Pravnog fakulteta u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Feb.2016, 11:04

Za novog dekana Pravnog fakulteta izabran je redovni profesor dr Saša Knežević...Knežević je diplomirao na Pravnom fakultetu u Nišu 1987. godine. Magistarsku tezu pod nazivom ″Okrivljeni i zaštita ljudskih prava u krivičnom postupku″ odbranio je na Pravnom fakultetu u Nišu, 30. 01. 1995....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.