Šarenoliki kraj juna u muzičkim bojama Nikole Vranjkovića, Bad Copy-a i Zostera

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2023, 09:30

Šarenoliki kraj juna u muzičkim bojama Nikole Vranjkovića, "Bad Copy"-a i "Zostera"

Krajem juna nišku publiku u O2 - Oxygent Event Club-umogu očekivati nastupi popularnih muzičara, počevši od svirke mostarskog benda Zoster u subotu, 17. juna u 22 sata, dok će nedelju dana kasnije, prvo u petak, 23. juna nastupiti Bad Copy, dok će se Nišlijama u subotu, 24. juna predstaviti i Nikola Vranjković sa svojim bendom. Nastupi u petak i subotu će početi u 21 sat.

Niška publika imaće prilike da prvi put uživo čuje bosanskohercegovački >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bend Zoster, koji je od osnivanja 2000. godine popularnost stekao pesmama Imači kada, Vrijeme će doći, Volio sam te, Banana Stejt, a niškoj publici predstaviće i novije pesme koje će se naći na albumu Najgori, koji je u pripremi.

Beogradski rep sastav Bad Copy, koji se koncertno aktivirao nakon duže pauze, u sklopu turneje i u Nišu će proslaviti dva jubileja.

Nakon dva rasprodata beogradska koncerta, evo nas u Nišu da obeležimo 20 godina albuma Sve Sami Hedovi i 10 godina albuma Krigle - rekli su iz benda.

Poslednji nastup u Nišu rezervisan je za kantautora i muzičkog producenta Nikolu Vranjkovića i njegov bend, koji će niškoj publici predstaviti svoj repertoar.

Ulaznice se mogu naći u agenciji Clock Travel na Trgu republike i za nastup Zostera koštaju 1.200 dinara, dok će na ulazu cena biti 1.500 dinara, dok će za promo cena ulaznica za Bad Copy biti 800 i na ulazu 1.000 dinara, kao i 1.200 dinara za koncert Nikole Vranjkovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.