Sarajevska ulica puna rupa

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Apr.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevska ulica puna rupa

Stanovnici Sarajevske ulice u Nišu kažu da je njihova ulica ruglo, da propada svakodnevno, i da je bezbroj rupa na kolovozu velika opasnost i za vozače i za pešake.

Obraćali su se svim nadležnim, ali, kako kažu, za sada nisu dobili nikakav odgovor.


U Sarajevskoj ulici u Nišu, rupa do rupe! Na svakih desetak metara, bar jedna udarna rupa, sa obe strane kolovoza, otežava prolazak i vozila, ali i pešaka.

Najmanja kiša, poplavi ove rupe, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << prohodnost dodatno otežana. Stanovnici ove ulice kažu da su u bezizlaznoj situaciji.

Da nemaju trotoara, pa moraju da hodaju ulicom, a da vozači ne znaju da li da paze na pešake ili na ogromne rupe koje se svakodnevno javljaju u većem broju, jer kocka od koje je napravljena Sarajevska, lagano propada.

- Sarajevska ulica je u totalnom haosu, rupe su na sve strane, a samim tim što je jedna od poslednjih ulica u gradu od kocke, ovde se ljudi stvarno muče, jer na svakih deset metara je po jedna rupa. Kada pada kiša, voda je ovde do kolena, a neki delovi ulice su maltene neprohodni. Obraćali smo se svima, ali samo prebacuju problem s jednog na dugoga, a narod trpi! Ovde ima oko 250 školske dece, koja svakodnevno prolaze, a nemamo trotoara, pa svi moraju kolovozom. Zbog toga smo svi svakodnevno u opasnosti, naročito noću, kaže Ljubiša Zlatanović, koji živi u Sarajevskoj ulici.

- Ovo je nekada bila lepa ulica, ali je, nakon mnogo godina, danas potpuno uništena. Najgore je što deca prolaze ulicom, nemamo trotoare, i ne znamo šta da radimo, kaže Dobrivoje Simić, stanovnik ove ulice.

Stanovnici Sarajevske napominju da nisu samo rupe problem ovde, da su i male divlje deponije na svakih stotinak metara, kao da je zaboravljena ulica od svih, kažu meštani.

Sarajevska ulica je jedna od poslednjih u gradu koja je izgrađena od kocke, a strateški je izuzetno važna, jer vodi do Vojnog aerodroma.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.