Šarac ne vodi Radnički u odlučujućem meču za opstanak

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023, 12:50

Šarac ne vodi Radnički u odlučujućem meču za opstanak

Iz zdravstvenih razloga, kako kažu u Radničkom, trener Dragan Šarac neće voditi niški tim u nedelju, 4. juna kada Radnički igra revanš baraža za opstanak u Superligi. U prvom meču Inđija je na svom terenu slavila sa 3:1 (2:0), a u drugom meču fudbalere iz Niša vodiće nekadašnji igrači Radničkog i doskorašnji pomoćnici Šarca Vladimir Đorđević i Dragan Gavrilović.

"Sramota je kako smo izgubili utakmicu. Čestitam protivniku", rekao je kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dragan Šarac nakon poraza u Inđiji.

Kako je rečeno u Radničkom, zbog zdravstvenih razloga, fudbalere niškog tima u nedelju, 4. juna u revanšu baraža neće voditi Dragan Šarac.

Ekipu će sa klupe, dodaju iz kluba, predvoditi njegovi doskorašnji pomoćnici Vladimir Đorđević i Dragan Gavrilović, nekadašnji fudbaleri "Reala sa Nišave".

Šarac je preuzeo Radnički početkom marta na meču protiv Mladosti GAT, nakon odlaska njegovog dotadašnjeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Bio je na klupi Radničkog na 14 mečeva, a tim je tada upisao četiri trijumfa i 10 poraza.

Revanš baraža sa Inđijom je u nedelju, 4. juna od 18:30 na stadionu "Čair".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.