Prvi meč baraža: Radnički poražen u Inđiji

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 18:32

Prvi meč baraža: Radnički poražen u Inđiji

Opstanak u Superligi za fudbalere Radničkog je sve dalji - u prvom meču baraža za popunu najjačeg takmičenja Nišlije su poraženi od Inđije u gostima rezultatom 3:1 (2:0). Revanš je na "Čairu" u nedelju, 4. juna.

Kao i pre 15 godina - Inđija je slavila kod kuće u prvom meču baraža, tada za popunu Prve lige, sada Superlige. Odlučiće duel u Nišu, ali za ostanak u eliti i to u sezoni kada obeleževa vek postojanja, moraće niški fudbaleri da prikažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << daleko više.

Tada je Inđija slavila sa 2:0, sada je razlika ista, ali bilo je i više golova.

Povela je četvrtoplasirana ekipa Prve lige u 7. minutu golom Dragana Radosavljevića, a ubedljivo vođstvo doneo je bivši igrač Radničkog Slaviša Stojanović koji je bio precizan u 22. i 81. minutu.

Gol nade Nišlijama pružio je Lazar Pavlović u 85. minutu.

Revanš je na stadionu "Čair" u nedelju, 4. juna od 18:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Šarac ne vodi Radnički u odlučujućem meču za opstanak

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023, 12:50

Iz zdravstvenih razloga, kako kažu u Radničkom, trener Dragan Šarac neće voditi niški tim u nedelju, 4. juna kada Radnički igra revanš baraža za opstanak u Superligi. U prvom meču Inđija je na svom terenu slavila sa 3:1 (2:0), a u drugom meču fudbalere iz Niša vodiće nekadašnji igrači...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.